Porto Veneziano

Besök Venedig under Kretasemestern

boka hotell på KretaDen venetianska hamnen i Chania är känd för sin skönhet. Ingen annanstans på hela Kreta finns det något så välbevarat från den venetianska perioden och är det något man ska se när man besöker denna brusande stad så är det just denna bedårande hamn.hotell kreta

Porto Veneziano är ett trestjärnigt, alldeles nyrenoverat, hotell mitt på hamnpromenaden. Eftersom Chania storleksmässigt är en ganska kompakt stad så ligger centrum bara 300 meter bort och närmaste strand cirka 1,5 kilometer bort. Den som är sugen på att uppleva Chania stad har en fantastisk utgångspunkt, och utsikt, från Porto Veneziano Hotel.

I alla de smakfullt inredda rummen finns TV, minibar, musik och en privat balkong. På hotellet finns också ett kafé som serverar kaffe och drinkar från 07-01 (med möjlighet att använda internet), samt en mysig restaurang som står för bufféfrukosten varje morgon.

Personalen på Porto Veneziano är mycket hjälpsam och bistår gärna med hjälp att beställa taxi, utflykter eller nätter på andra hotell.

Klicka här för att se mer hotell på Kreta.